Mortensaften i Meyers Deli

Præsenteres af Meyers Deli

Nyd din mortensaften i Meyers Deli, når vores kokke tilbereder den traditionelle menu med alt det klassiske tilbehør. Vores tjenere sørger for det hele, så du blot skal sætte dig til bords og lade os servere.


Menuen
(3 serveringer)

- Forret -
Koldrøget Nordhavnslaks med økologisk fløde rørt med peberrod og citron, sprød vinterkål, kardemommesyltede rødbeder, dildspidser og saltristede hasselnødder.

- Hovedret -
Bryst og lår af and serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavnens Eddikebryggeri. Bagte æbler med tyttebær og sort peber. Små ristede kartofler med frisk timian, brunede kartofler og kraftig andeskysauce.

- Dessert -
Bagte blommer med kardemomme, sprødt havreknas med ristede mandler og creme af økologisk creme fraice.


(Vi har også plads til de mindste, så børn op til 12 år kan nyde den samme Mortensaftensmenu som de voksne)

- - - - -

Dato: Lørdag d. 10. november.

- - - - -


Adresse: Gl. Kongevej 107,1850 Frederiksberg

Læs mere på: Læs mere på: www.meyersmad.dk/nyheder/mortensaften-2018/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223