MULD, MAGI og MAD - Afterparty

Præsenteres af Frugtformidlingen

Kom og vær med til at lave mad af alle de grøntsager, som ikke blev spist i løbet af MULD, MAGI og MAD - Grøntsagsfestival 2018 - og spis maden bagefter.


Til at kaste ekstra glans over festen leverer Ost & ko delikate rester fra Ostebaren, så vi kan dyppe, svøbe og iklæde grøntsagerne de bedste oste i alt fra fast til smeltet form.


Michael Haase fra Plant Jammer viser os, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at trylle fantastiske, velsmagende grøntretter ud af grøntrester og osteskorper. Plant Jammers app tænker som en kok, så du er sikker på at få alle elementer af sødt, surt, bittert, fedt, sprødt m.m. ind i dine retter. 


Undervejs spiller Sven Meinild på saxofon, Jonathan Aardestrup på kontrabas og Rune Lohse på trommer op til blid og sjow søndagsjazz


Vi har plads til 100 gæster under Israels Plads’ lysende søndags aftenhimmel til afterparty. Det bliver en spontan-hæng-ud samkogning med den plan vi i fællesskab kommer op med, når Grøntsagsfestival 2018 er slut. Vores grøntsags-koge-coaches står klar til at guide og hjælpe, og det bliver en middag med plads til vores helt egen samskabte menu. Tá dit skønneste grøntsagshumør på, og vær klar til at møde andre grøntsagselskere og nye ideer til at få sæsonens grøntsager spist op. Menuen er vegetarisk.


Program:


17:00 vi laver sammen en menu af alle grøntsagsfestivalens overskudsråvarer og inddeler gæster i hold


17.30 vi laver mad


19.00 vi spiser vores menu sammen


21.00 we say good night


MULD, MAGI og MAD arrangeres af Frugtformidlingen med støtte fra Produktionsafgiftfonden for frugt- og gartneriprodukter.


Se også:


Co-creation MULD, MAGI & MAD - Grøntsagsfestival 


MULD, MAGI & MAD - GrøntsagscoachingAdresse: Festivalcentrum - Laden, Israels plads, 1361 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223