Nationalpark Vadehavet Gård-til-bord Langbordsmiddag med Preben Madsen fra Naturkøkkenet

Præsenteres af Åben by i Billum

Enestående gård-til-bord langbordsmiddag midt i den nordligste del af Nationalpark Vadehavet på engen ned til Ho Bugt ved Billum.

De særlige naturforhold i den nordligste del af Nationalpark Vadehavet kan smages. I dag er kød, oste og andre produkter fra Varde Ådal og Kjelst eftertragtede blandt nogle af Danmarks bedste spisesteder. PREBEN MADSEN FRA RESTAURANT HERREGÅRDSKÆLDEREN OG NATURKØKKENET fortolker områdets smagfulde råvarer under åben himmel så tæt på råvarernes udgangspunkt som muligt ved denne enestående langbordsmiddag.

Første servering
Stegte hesterejer med dip
Vadehavsøsters tilberedt over bål med krydderurter
 
Anden servering
Enghavegård skinke med aspargessalat
Forårssalat med Varde Ådals lammechorizo, ost, syltede rødløg og radiser
Carpaccio af Varde Ådals Oksekød med Skallingen ost fra Enghavegård, garneret med spæde salater og spirer
 
Tredje servering
Varde Ådals Lammebov stegt i grube med løgvariation og timian
Varde Ådals Oksebov, røget og langtidsstegt, porre, svampe og rosmarin
Grillet Varde Ådals Okseryg, serveret med grillet hjertesalat
Nye kartofler med persille
Spinatsalat med Enghavegård bacon, nye løg og krydderurter
Spidskål med syrnet fløde
Marineret blomkål med estragon
 
Fjerde servering
Lokale oste med sødt og sprødt
 
Femte servering
Panna Cotta med hvidvinssyltede rabarber
Trifli af rabarber med ristet havre fra Forum
Lune rabarber i honning med vaniljecreme
 
Til menuen serveres tre slags brød af Forum mel og Jernved smør


Adresse: Ho Bugt Vej 1, 6852 Billum

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.