Nytårsaften på Ravnsborg Vinbar
Præsenteres af Ravnsborg Vinbar
Traditionen tro afholder vi nytårsaften for gastrofolket. I år har vi inviteret østers, hummer, løjrom og kronvildt til bords, som får fint selskab af flere af vores importerede vine.
Vi åbner kl.17.30 med velkomstdrink og en vis dames nytårstale, hvorefter 6 retter og tilhørende vinmenu følges til bords fra kl.18. Ved midnat serveres bobler og kransekage, afsluttende med et ”Vær velkommen, Herrens år".
Appetitvækker
Danske østers med æblecider, knoldselleri & grøn chilisesam
NV Cremant de Borgogne - Demessey
Løjrom
Løjrom fra Kalix med rødløg, syrnet fløde & knækbrød med Västerbotten ost
2016 Riesling Kabinett Trocken - Weingut Petri
Bagt torsk
Bagt torsk med lun urtecreme & skorzonerrod, sprød gris med
chinkiangglace & urtestøv
2016 Grauburgunder Trocken - Weingut Sinss
Hummer
Hummer i skaldyrsconsommé, granuleret tang og citronolie
2015 Pinot Blanc 'Kritt', Alsace - Marc Kreydenweiss
Krondyr
Filet af krondyr med syltede & karamelliserede løg, kartoffelpure m. trøffel & tyttebærjuice
2013 Barolo - Reverdito
Chokoladekage
Mørk chokoladekage med hvid chokolademousse & solbærsorbet
Portvin 10 års Tawny - Kopke
Kl. 24
Bobler og kransekage med pistacienød og roser
Brut Nature, Jordán de Asso, NV
Adresse: Ravnsborggade 19, 2200 Kbh. N Tlf: +45 35 39 39 10
Læs mere på:
vinstuerne.dk/ravnsborg-vinbar/