Øko Nytårsmenu take away

Præsenteres af CHÉ FÈ

Afhenting den 31-12-18 mellem 15 og 18 på Borgergade 17a

Fire retters Take away menu til 450,-

Antipasti
- Råmarineret jomfruhummer med kardemomme og aromatisk peber fra Timour, appelsinchips og kakaobønner.

- Hjemmelavet dådyrprosciutto med skovbær og valnødder.

- Havets delikatesser med kammuslinger, blæksprutte, hummer og muslinger.

Primo Piatto

- Hjemmelavet Crespella med bøffelricotta, græskar fra Mantova & radicchio tardivo. Gratineret med 24 mdrs. Parmesan.

Secondo Piatto

- Oksemørbrad og Porcini svampe med sauce af sorte trøfler fra Umbria.

Dolce

- Panettone & ris à l’amande med coulis af Amarena kirsebær.


Vegetar fire retters Take away menu til 450,-

Antipasti

- Millefoglie af casareccia pasta med vintergrønt og gorgonzola.

- Salat af korn og bælgfrugter med sprøde grøntsager i urteolie.

- Caprese salat af Bøffel mozzarella, sicilianske tomater og grillet grøntsager.

Primo Piatto

- Hjemmelavet Crespella med bøffelricotta, græskar fra Mantova & radicchio tardivo. Gratineret med 24 mdrs. Parmesan.

Secondo Piatto

- Grøntsagstrudel med Taleggio-ost, creme af valnødder & sorte trøfler fra Umbria.

Dolce

- Panettone & ris à l’amande med coulis af Amarena kirsebær.



Adresse: Borgergade 17A

Læs mere på: https://www.chefe.dk/copy-of-nytaar
nytårsmenu
New year Menu
mandag 31. dec. 2018 kl. 15:00 - 18:00
Nytårs menu take away
á 450,00 kr.
Vegetarian
Nytårs VEGETARIAN menu take away
á 450,00 kr.
Moussernde vin
Sparkling Wines
Prosecco Treviso 2016, Druer: Glera,Region: Veneto, Producent: Ardenghi
Den mousserende vin, Prosecco'en, er et rigtig godt
komplement til jeres champagne. Den kan der drikkes meget
af og man bliver i godt humør hurtigt.
á 125,00 kr.
Hvidvin
White wines
Salina 2017 øko , Druer:Chardonnay, Region: Puglia, producent: Podere 29
Chardonnay'en smager af intense frugter og
krydderier fra Pugliens varme jord. Den er unik, cremet og et
perfekt match til antipasti og primo piatto
á 160,00 kr.
Rødvin
Red Wines
Barolo Boilo 2011 øko , Druer:Nebbiolo, Region: Piemonte, producent: Camparo
Barolo 2011 fra Camparo er lækker til hovedretten med
smage af modne moreller, trøfler, roser og violer
á 495,00 kr.
Cabernet Franc 2017 Øko, Region: Friuli, Producent: Venchiarezza
Cabernet franc fra Friulis alper er elegant og
meget ren i smagen med friskkværnet sort peber og friske skovbær. Den er absolut et elegant
match til antipasti og primo
á 180,00 kr.
Avia Pervia 2015 øko , Druer:Primitivo, Region: Puglia, producent: Podere 29
Søger i en mere rustik og en anelse mere vulkansk vin;
så vælg primitivovinen i stedet for
á 150,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223