Omfavnende og farverig madkursus med CPH Cooking Class

Præsenteres af Copenhagen Cooking & CPH Cooking Class

Kom med til et eksklusivt, omfavnende og farverigt arrangement, når CPH Cooking Class x Didi & Harley byder indenfor i deres smukke lokaler i indre by:


Dine værter for denne boblende aften er vores venner Didi & Harley, der sammen vil sørge for at tilføre et dash af farverig konfetti til aftenen. Samtidig vil vores køkken chef, Viola guide jer igennem 3 fantastiske retter med ingredienser fra lokale og norden.


Vi starter med velkomst-bobler og snack, hvorefter vi sammen går i køkkenet for at kreere en lækker tre-retters menu. Imens gryderne bobler og panderne syder, skåler vi i god øl fra Herlev Bryghus og sørger for at stemningen og humøret er højt. Vi vil naturligvis slutte aftenen af med en fællesmiddag, hvor vi nyder hinandens selskab og det formidable mad, der er blevet lavet.


Når maden er færdig sætter vi os sammen og nyder sommeren, aftenen, selskabet og maden. Inklusiv i prisen er: En velkomst drink (bobler) og snacks, cooking class, en øl fra Herlev Bryghus, tre-retters menu, 2 glas økologisk vin samt te og kaffe.


 


 Adresse: CPH Cooking Class, Herluf Trolles Gade 9, 1, 1052 Copenhagen C

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223