Onsdagsmad i Pladefabrikken

Presented by Rødder

Hygge, naturvin og mad lavet på de bedste lokale råvarer. 
Konceptet er enkelt: Du køber billet på forhånd og dropper ind som du lyster mellem kl. 18 og 19. Maden kører i et jævnt flow og serveres som deleretter.

Menuen er altid sammensat af de bedste lokoale og økologiske råvarer fra vores fantastiske leverandører. Menuen den 3. november byder på masser af indiske krydrede grøntretter :

Spciy croquette og dip
Fladbrød
Daal med røde linser og grønt fra Stensbølgaard
Ris
Chutney af græskar og æbler
Salat af kål fra små gårde
Raita
Friskost, honning og mynte

 

Prisen er 200 kr. for snacks, deleretter og lidt sødt til at slutte af på. Vin fås fra 50 kr. glasset, øl 40 kr. og hj. Saft/most koster 25 kr. 
 
Vi håber at se jer.

Team Rødder



Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.