Hygge, naturvin og mad lavet på de bedste lokale råvarer – et nyt onsdagskoncept i pladefabrikken. Første gang er onsdag den 6. okt.
Konceptet er enkelt: Du køber billet på forhånd og dropper ind som du lyster mellem kl. 18 og 19. Maden kører i et jævnt flow og serveres som deleretter. Menuen er som udgangspunkt vegetarisk og lavet af råvarer fra små lokale gårde og landbrug.
Prisen er 200 kr. for snacks, deleretter og lidt sødt til at slutte af på. Vin fås fra 50 kr. glasset, øl 40 kr. og hj. Saft/most koster 25 kr.
Menuen 6. Okt (med forbehold for ændringer)
Udvalg af snacks
Rødbedetatar, gedeost, spirer
Beder, løgcreme og kål fra Brnkhplm
Fladbrød og yoghurt
Selleri, barbeque og grønt
Efterårssalat
Kage og creme
Glæder os til at se jer.