Onsdagsmad i Pladefabrikken

Presented by Rødder

Hygge, naturvin og mad lavet på de bedste lokale råvarer – et nyt onsdagskoncept i pladefabrikken. Første gang er onsdag den 6. okt.
 
Konceptet er enkelt: Du køber billet på forhånd og dropper ind som du lyster mellem kl. 18 og 19. Maden kører i et jævnt flow og serveres som deleretter. Menuen er som udgangspunkt vegetarisk og lavet af råvarer fra små lokale gårde og landbrug. 

Prisen er 200 kr. for snacks, deleretter og lidt sødt til at slutte af på. Vin fås fra 50 kr. glasset, øl 40 kr. og hj. Saft/most koster 25 kr. 
 
Menuen 6. Okt (med forbehold for ændringer)

Udvalg af snacks

Rødbedetatar, gedeost, spirer

Beder, løgcreme og kål fra Brnkhplm

Fladbrød og yoghurt

Selleri, barbeque og grønt

Efterårssalat

Kage og creme
 
 

Glæder os til at se jer.



Address: Pladefabrikken, Bispevej 4a, 2400 København NV

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.