Unik pop up middag med Årets Kok 2017 Peter Yung

Præsenteres af Scarpetta Rantzausgade

EKSTRA MIDDAG!

Grundet stor efterspørgsel, har vi kunnet tilføje endnu en dato til dette event, nemlig onsdag den 15. august.

Onsdag den 15. og torsdag den 16. august 2018 kan du være heldig at opleve den unge mesterkok Peter Yungs kulinariske talenter, når han overtager køkkenet til en helt unik 5-retters pop up middag på Scarpetta Rantzausgade.

Peter Yung Worth Jacobsen vandt den prestigefulde konkurrence Årets Kok i 2017 og har siden arbejdet udenlands på at udvikle sig endnu mere. Den unge kok var i tidernes morgen en del af COFOCO søsterrestauranten Llamas første køkkenhold som Køkkenchef, og det er derfor med gensyns glæde og stolthed, at vi kan byde Peter Yung indenfor hos Scarpetta til august.

Middagen består af 5 retter defineret af Peter Yung og Scarpettas head chef Anders Christoffersen. Menu er således sammensat:

- Burrata med abrikos, havtorn og boghvede
- Vitello Tonnato af tatar, katsuobushi og tomat
- Agnolotti (pasta) med jomfruhummer, tomat og basilikum
- Coniglio (kanin) di piemontese på zucchini, citron verbena og salturt
- Torta di more (brombærtærte) med mælkechokolade og skovbær gelato

Der kan bestilles bord til kl. 18.00, 18.30 og 19.00. Middagen tager ca. 3 1/2 time.

Vi glæder os til at se jer til en unik aften med Peter Yung bag roret hos Scarpetta.

Om Peter Yung:
Peter Yung Worth har tilbragte det meste af sit liv i professionelle køkkener – og både hans talent og ambitioner som kok har ført ham rundt i det meste af verden.
Peter Yung Worth er oprindeligt udlært fra Falsled Kro og har tidligere været chefkok på nogle af danmarks bedste restauranter. I 2017 blev han kåret til årets kok og arbejdede efterfølgende for og med Mette Martinus på forestillingen “Festen”, Madteater på Republique.
Med indflydelse fra sin tid i bla. London, Italien, Rusland, Danmark og senest Frankrig er det svært at sætte én label på Peters mad. En ting er dog sikkert – Peter laver mad fra hjertet.

Adresse: Rantzausgade 7, 2200 KBH N


Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223