Pop-up middag Neolokal x Nærvær

Præsenteres af Nærvær

En middag, to barndomsminder. Denne aften kan du opleve en helt unik tasting-menu på Nærvær, når Maksut Askar fra Neolokal i Istanbul går sammen med Nærværs fantastiske køkkenchef, Yves Le Lay.


Maksut Askar er køkkenchef og ejer af Neolokal, der er lokaliseret i Salt Galata Museum i Istanbul. Neolokal serverer moderne anatolske retter, der sætter fokus på anatolske traditioner, barndomsminder og lokale råvarer, der katalogiseret i ”Ark of Taste” – et projekt, der skal sikre overlevelsen af traditionelle og kulturelle produkter og råvarer. Ved at kombinere moderne teknikker og innovative løsninger med det lokale køkken skaber Maksut bro mellem fortid og fremtid i en sublim og raffinerede oplevelse.


Dansk-franske Yves Christian Francois Le Lay har tidligere været chefkok på nogle af de bedste restauranter i Danmark. I dag er han køkkenchef og ejer af restauranten og vinbaren Nærvær, hvor han gør en dyd ud af at kombinere det klassiske franske køkken med det nordiske køkkens simplicitet og friskhed. Med en helt unik placering i København og Yves kreationer i køkkenet kom Nærvær, der åbnede i 2016, hurtigt på det gastronomiske landkort over top-restauranter i Danmark.


Med en fælles filosofi, der tager udgangspunkt i de absolut bedste råvarer samt innovation og legesyg nysgerrighed på at udfordre det traditionelle, vil de to kokke sammen kreere en helt speciel tasting-menu, der vil tage afsæt i deres barndomsminder. Du kan derfor forvente en helt ekstraordinær oplevelse og ”once-in-a-lifetime”-menu, når nordisk, fransk og anatolsk smelter sammen.


Aftenen byder på tre appetizer efterfulgt af en 7-retters menu inklusiv vinmenu.Adresse: Nærvær, Strandgade 87C, 1401 Christianshavn

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223