Puddings, Pies and Parallels
Making old school new again
Dyk ned i en verden af retrodesserter, når buddingdronningen Marie Holm og ”Pie Queen” Erin Chapman inviterer til transatlantisk middag fuld af ramasjang!
Sammen tager de dig med på en spiselig historisk rejse, og parrer Puddings ’n’ Pies – dirrende, dårende buddinger og geléer og duftende dejlige pies og pots. Vidunderlige spiser, der har været en del af både europæisk og amerikansk madkultur i århundreder.
På aftenens madhistoriske rejse, kommer vi omkring tre perioder:
1) 1800-tallet – Historier og opskrifter fra Amerikas vugge og præriens pioner-køkken - og fra det elegante haute cuisine i Europa.
2) 1950’erne – Convenience, modernitet og Mad Men-reklamer. Tiden hvor ’kunstigt’ og ’hurtigt’ var plus-ord og maden ændrede form og farve.
3) Vores tid – ’Gammeldags’ er godt igen og naturen er ikke længere noget billigt skidt. Hvordan bringer vi enkelhed, friskhed og naturlighed tilbage i det, vi spiser? Og parrer traditioner med moderne viden og teknik.
Forbered dig på en aften med overraskende madkombinationer, sjove historier, interessante samtaler og både søde og salte tilbageblik.
Velkomstdrink
Vintage Punch
Kapitel 1: 1800-tallet
Pocket Pie with cured bacon, molasses & root vegetables
Blanc mange med mandel og rosenvand
Kapitel 2: 1950-tallet
Rustic Chicken Pot Pie
Sweet Potato & Toasted Marshmallow
Surprise Jello Salad
Crown Jewel Dessert
Kapitel 3: Vores tid
Blackberry Cream Cheese Pie
Budding med citronverbena og gråpærer i gelé
Kaffe og the
*Det vil være muligt at købe øl, sodavand og vin til maden.