Eventet præsenteres af KANDY SPICES & Chefs Table
Temaet er denne aften det vegetariske køkken, hvor David de Silva tilbereder og serverer. Vi starter med srilankanske snacks serveret med en lækker srilankansk inspireret cocktail. Herefter følger en vegetarisk middag med masser af grøntsager, krydrede sambols og de traditionelle samba ris, som man ofte får serveret på Sri Lanka. Middagen sluttes af med en lille dessert.
Menu
Der er ét glas vin med i prisen. Der kan købes ekstra drikkevarer, såfremt det ønskes. Middagen er veggie & vegan friendly .. og spicy.
Hoppers by KANDY SPICES
Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop up restaurant i hele Nordeuropa udover Storbritannien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far. I mange år drev David de Silva restauranten DAVIDS BISTRO i København og har perioder været tidligt på benene, når han kokkererede Go´Morgen Danmark på TV2.
Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.