Hoppers rice & curry

Præsenteres af KANDY SPICES & CHEFS TABLE

Eventet præsenteres af KANDY SPICES & Chefs Table

Temaet er denne aften det vegetariske køkken, hvor David de Silva tilbereder og serverer. Vi starter med srilankanske snacks serveret med en lækker srilankansk inspireret cocktail. Herefter følger en vegetarisk middag med masser af grøntsager, krydrede sambols og de traditionelle samba ris, som man ofte får serveret på Sri Lanka. Middagen sluttes af med en lille dessert. 

Menu

  • Srilankanske snacks & velkomstdrink
  • Pumpkin Curry - græskar i en mild krydret sauce med kokosmælk og karryblade
  • Beetrooth curry - rødbeder tilberedt med mørk ristet karry, urter og rød chili
  • Kale Mallung - lynstegte grønne blade med revet kokos, gurkemeje og sennepsfrø
  • Dhal - røde linser i mild sauce med løg, nelliker, kardemomme og kanel
  • Coconut sambol - kokos vendt med finthakkede løg, rød chili, limesaft og sort peber
  • Srilankan salad - rødløg vendt med lime, tomater, ananas og masser af sort peber 
  • Samba rice - Srilankanske ris med en aromatisk duft og sma
  • Dessert

Der er ét glas vin med i prisen. Der kan købes ekstra drikkevarer, såfremt det ønskes. Middagen er veggie & vegan friendly .. og spicy.

Hoppers by KANDY SPICES

Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop up restaurant i hele Nordeuropa udover Storbritannien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far. I mange år drev David de Silva restauranten DAVIDS BISTRO i København og har perioder været tidligt på benene, når han kokkererede Go´Morgen Danmark på TV2.

Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.



Adresse: Chef´s Table, Strandgade 36, 2. sal, 1401 København K

Læs mere på: www.kandyspices.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.