Rigtig Cider - Copenhagen Cider Festival 2018

Præsenteres af Foreningen for udbredelsen af rigtig cider i Danmark

For tredje år i træk vil Æblerov, Decideret & Holm Cider udfordrer kendskabet og opfattelsen af, hvad rigtig cider er. Til det, der bliver den største ciderfestival i Skandinavien, vil op mod 40 af de absolut bedste ciderproducenter fra ind - og udland give deres bud på, hvad rigtig cider er og sætte dansk cider i en international kontekst

Festivalen kommer til at foregå på Israels Plads - Copenhagen Cooking & Food Festivals festivalcentrum -, hvor det pulserende liv omkring Torvehallerne danner rammen for dette arrangement. I løbet af dagen vil der være mulighed for at købe billet til forskellige smagninger og udover rigtig meget cider, vil der afslutningsvis være cidermagermiddag, hvor vi ved langborde afslutter dagen med tre til fem retter og cider ad libitum.

Med en billet får du adgang til én af festivalens tre smagninger, og dertil fri cider i det givne tidsrum. Cidermagermiddagen tilkøbes separat. På dagen kan du købe udvalgte cidere i Ciderbaren, som kan nydes ved de opstillede borde - og bænkesæt  - eller du kan benytte ciderbutikken og købe et par flasker med hjem.

 Adresse: Festivalcentrum, Israels Plads København K

Læs mere på: www.rigtigcider.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223