Rødder X Saito Vol. 3

Præsenteres af Rødder

Inden der for alvor går jul i den, inviterer vi endnu en gang på japansk pop up med vores gode ven Takashi Saito. Fredag den 4. dec. gæster han endnu en gang Pladefabrikken, hvor vi sammen vil lave en menu af de bedste lokale råvarer, der på bedste vis præsenterer de stolte japanske køkkentraditioner.

 

Vi serverer en 5 retters menu bestående af bl.a. et udvalg af svampe fra de innovative svampedyrkere Bygaard, ørred fra det fantastiske økoopdræt Bisserup og et bredt udvalg af dansk tang fra Odsherred. Der vil været et udvalg af eksklusiv Sake fra Kita Sake tilpasset de enkelte retter samt et udvalg af naturvin og lokal øl.  

 

Du får indsigt i Saitos japanske univers og oplever, hvordan nogle af Danmarks bedste råvarer transformeres til en smagfuld japansk middag,

 

Saito laver ambitiøs japansk mad og tilbyder bl.a. køkkenskole, pop up og events, hvor en central mission er at lave japansk mad med lokale råvarer. 

 

Der dækkes op med god afstand mellem bordene og tages selvfølgelig alle nødvendige corona forbehold.

 

Sted: Pladefabrikken, Bispevej 4A , 2400 København NV

Tid: fredag d. 4. december kl. 18.00-21.30?Pris : 360 kr. for 5 serveringer

 



Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.