Sanketur og Mad Workshop

Præsenteres af Sanketure.dk

Sanketur og Mad Workshop

Sankning og madlavning over bål og gasblus hvor vi forener vild mad med de bedste konventionelle råvarer i sæson.

1,5 times sanketur efterfulgt af omkring 3 timers madlavning med spisning ind i mellem retterne.

Al mad, forklæder og udstyr er inkluderet i prisen, samt vand, danskvand og 2 glas vin eller øl.


Mødes ved mødestedet (præcis lokation medfølger)

Gå til lejren/bålstedet.

Introduktion til dagens plan.

Guidet sanketur, hvor lærer hvad du kan sanke, navn, genkendelse og tid til at samle ind til madlavningen i fælles kurve.

Tilbage til lejren.

Velkomst drik (alhokolfri)

Opdelingen af madlavningsopgaver.

Madlavning med 2 guides.

Opdækning af bord.

Vi spiser som maden bliver færdig, da det meste bliver lavet over bål, så er det slowfood.


3 serveringer

forret 

fisk/skaldyr røget over bål

vild urte chimchurri

hovedret

svinekød - sæsonens grønt 

vild salat - vild sylt

dessert

rabarber - vilde blomster - bål crumble - creme


Vi forbeholder os retten til at lave små ændringer ved menuen.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

-------

Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt så planlægges der efter dette.

Det er tilladt at videresælge sin billet hvis man ikke selv kan deltage i middagen.



Adresse: Helsinge

Læs mere på: https://sanketure.dk/vilde-middage/569-vild-workshop-lordag-d-22-april-2023-kl-16-00-helsinge.html
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.