Seed Exhange Feast

Præsenteres af Farm of Ideas

PÅ GRUND AF AFBRÆNDINGSFORBUD ER EVENTET FLYTTET TIL BÆST PÅ NØRREBRO

Seed Exchange Feast er en spiseoplevelse af de helt særlige. Du sidder på første række, når fem berømte kokke samles og leger sig frem til et lokalt, sæsonbestemt måltid med råvarer fra Christian F. Puglisis gård, Farm of Ideas.

Christian F. Puglisi har inviteret fire internationale og lokale stjernekokkekollegaer, der også arbejder med hænderne i mulden:

  • James Lowe fra Lyle's (UK) der til dagligt hylder lokale, engelske råvarer, vildt, fisk og skaldyr.
  • Lennox Hastie fra Firedoor (Australien) der med et instinktivt fokus på det magiske møde mellem ild, røg og gastronomi, genfortæller en oprindelig kulinarisk oplevelse.
  • Will Goldfarb fra Room4Dessert (Indonesien) internationalt anerkendt dessertkok, der flytter grænserne for hvordan det søde køkken skal forstås.
  • Jakob Mielcke fra Mielcke & Hurtigkarl (DK) har med sit fokus på vildt, sit skov-til-bord-køkken og den stramme æstetik fra det japanske køkken været en af definerende kræfter i dansk gastronomi det sidste årti.

Stjerneholdet vil kokkerere en 6-retters jord-til-bord-menu, der på kreativ vis udvikles med afsæt i de friske sommerafgrøder, høstet samme dag fra markerne på Farm of Ideas. Det bliver spændende at se, hvad der fremtrylles af originale retter i den lyse sommeraften.
Menuen serveres ’family style’ til deling ved langborde i BÆSTs dining room på indre Nørrebro i København.

Menuen kan købes med tilhørende vinmenu, der præsenteres af de to vinmagere, Federico Orsi (IT) fra Vigneto San Vito og Daniel Milan (DK) fra Vexebo Vin.

  • Federico Orsi har med sin revitaliserende tilgang til dyrkning af jorden, vinmarkerne og druerne skabt vine der fremstår så naturlige, som muligt. Med sig bringer han sin naturligt mousserende vin, Pignoletto Sui Lieviti, der er unik i sin friskhed og smagsprofil.
  • Daniel Milan skaber 100% økologiske vine uden unødig kemiske indgriben, og  eksperimenterer og undersøger altid nye metoder, hvilket har gjort ham til en af de mest succesfulde vinmagere i Danmark. Med sig bringer han sin Orange 2017, en orangevin lavet på Solaris-druen.

Derudover kan der tilkøbes et forrygende udvalg af skønne naturvine og andre økologiske drikkevarer.

Glæd dig til en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, der sætter en hel ny standard for Farm-to-Table dining!



Adresse: BÆST, Guldbergsgade 22, 2200 Nørrebro

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.