Langt de fleste vil med rette forbinde smagen af Nordhavnen med smagen af JORD, BETON, STÅL og BILDÆK FRA STORE LASTBILER. Men tager man på smags-skattejagt i de hemmelige afkroge af denne sidste bastion af København finder man kreative iværksætter projekter af højeste gastronomiske skuffe! Svampe der vokser i kaffegrums, Plantebaserede kød alternativer, Ciderproduktion, Lokalt ristet kaffe er blot en håndfuld af hvad nordhavnen går og gemmer på.
Under Copenhagen Cooking 2023 inviterer Nordhavnens lokale mad og drikke producenter til et inspirerende "åben-hus" arrangement hvor mad og drikke interesserede kan få indblik i alt fra produktion, historiefortælling til kombinerede smagsoplevelser og fest.
I tilfælde af regn...
Rykker vi arrangementet indenfor.
Der vil løbende blive offentliggjort lokale producenter.
Arrangementet er åbent for alle med mulighed for at købe mad og drikke.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev