Smag på Værnedamsvej - Juul's Vin & Spiritus

Præsenteres af Juuls Vin & Spiritus

Til 'Smag på Værnedamsvej' holder vi vejfest på en af Hovedstadens bedste madgader. Den søndag har de gode folk i vejens forskellige køkkener lavet deres på bud på en særlig Værnedamsvej-menu.

Juuls Vin & Spiritus byder alle madglade Københavnere indenfor i vores flydende univers. I anledningen af Smag på Værnedamsvej er der lavet fire spændende smagninger. Temaerne er mousserende vin, gin, whisky og rom, som du kan deltage i.

Det bliver hyggelige smagninger, hvor alle kan deltage uanset, om du er begynder eller feinschmecker. Vi bænker os i vores kælder under butikken, hvor vi deler ud af vores viden og historier. Der er plads til 26 til hver smagning, vi smager fire glas til hver smagning.

Juuls Vin & Spiritus er en af Københavns ældste vinhandlere. Vi har, siden Svend Juul åbnede døren til butikken den 29. oktober 1926, forsynet ikke så få københavnere med lige præcis den flaske, som de manglede.

Arrangementet er en del af kategorien Smag på Gaden, hvor vi sætter vi spot på nogle af byens små lokale madenklaver, der bidrager til stemningen i byen og forståelsen af København som madby. Smag på Gaden er støttet af Københavns Kommune.


Dagens smagninger

12:00 til 13:00 Vi smager fire spændende flasker mousserende vine.

13:30 til 14:30 Ginsmagning fire forskellige

15:00 til 16:00 Whiskysmagning fire forskellige

16:30 til 17:30 Romsmagning fire forskellige.

Når vi nærmer os datoen vil de udvalgte varianter blive offentliggjort. Adresse: Juul's Vin & Spiritus, Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223