Spicy Bistro på Årets Vinbar 2018

Præsenteres af KANDY SPICES x Pasteur Vinbar

Spicy Bistro på Årets Vinbar 2018!
Naturvin og spicy bistromad er på menuen når David de Silva gæster Pasteur Vinbar ved Trianglen på Østerbro.
Pasteur blev kåret af de danske madanmeldere til den bedste vinbar 2018 og vi kan kun sige med stolthed at vi glæder os til at besøge dem.
Vi står for maden og Pasteur står får vinen. David de Silva har sammensat en menu bestående af snacks efterfulgt af fire lækre retter inspireret af sit srilankanske ophav. Moderne bistro med et twist af Sri Lanka. Maden er dejlig krydret men uden at være for stærk så det passer med vinen.

Menu

Snacks
Østers med gurkemeje & ingefær
Mini hoppers med vagtelæg
Kokis med ørredrogn

Menu
Ceviche af hvid fisk "Cingalaise"
Med avocado, tomat, chili, løg & lime

Skaldyrsbisque med Crab Cutlet
Marineret agurk, dild & mild ristet sort karry

Confit de Porc
Serveret med blommechutney, skalotter & grønt
Sauce med varme krydderier & sort te

Kardemomme Parfait
Med cashew crumble

Snacks & 4 retter 395,-


Hoppers by KANDY SPICES
Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop up restaurant i hele Nordeuropa udover Storbritannien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far. I mange år drev David de Silva restauranten DAVIDS BISTRO i København og har perioder været tidligt på benene, når han kokkererede Go´Morgen Danmark på TV2.

Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.

Sri Lanka
Den tropiske ø Sri Lanka i det indiske ocean byder på lange hvide sandstrande, kokospalmer og fantastiske madoplevelser. Farvestrålende retter med masser af eksotiske krydderier er kendetegnet for det srilankanske køkken, og der er god grund til landets popularitet blandt madelskere over hele verden.

Snyd ikke dig selv for en lille bid af Sri Lankas fantastiske krydderier, og book din plads nu

Adresse: Trianglen 7 - 2100 Kbh Ø

Læs mere på: www.kandyspices.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223