Sunday Curry Party

Præsenteres af KANDY SPICES x Pasteur Vinbar

David de Silva skruer op for blusset med de stærke krydderier når han d. 6. januar gæsteoptræder med srilankansk rice and curry på Pasteur Vinbar på Østerbro.
Der er lagt op til en søndagsmiddag med traditionel srilankansk rice and curry så forvent chili, kokos, curries, sambols og masser af krydderier.

Årets Vinbar 2018! - Pasteur blev kåret af de danske madanmeldere til den bedste vinbar 2018 og vi kan kun sige med stolthed at vi glæder os til at besøge dem igen.

Menu 200,-

Rice and Curry
-
Chicken Curry Grandma Style
-
Seasonal vegetable currie
-
Sambols
-
Rice & papadumsKANDY SPICES
Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop up restaurant i hele Nordeuropa udover Storbritannien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far. I mange år drev David de Silva restauranten DAVIDS BISTRO i København og har perioder været tidligt på benene, når han kokkererede Go´Morgen Danmark på TV2.

Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.

Sri Lanka
Den tropiske ø Sri Lanka i det indiske ocean byder på lange hvide sandstrande, kokospalmer og fantastiske madoplevelser. Farvestrålende retter med masser af eksotiske krydderier er kendetegnet for det srilankanske køkken, og der er god grund til landets popularitet blandt madelskere over hele verden.

Snyd ikke dig selv for en lille bid af Sri Lankas fantastiske krydderier, og book din plads nu

Adresse: Trianglen 7 - 2100 Kbh Ø

Læs mere på: www.kandyspices.com

Adresse: Trianglen 7 2100 København Ø

Læs mere på: www.kandyspices.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223