Sushikursus for begyndere

Præsenteres af Sakana

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller, som japanske sushikokke gør det.

Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.

Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker, der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du ruller en sushirulle. Du kan meget nemt komme til at rulle den for stramt eller for løst.

At lave den perfekte sushirulle kan være kompliceret, men det kan forklares på en enkel måde, hvor jeg trin for trin guider dig til at lave velsmagende ruller.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lærer, hvordan japanske sushikokke håndterer forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lærer trin for trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (inside-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (inside-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset lave din egen signatur-sushirulle.
I alt 32 stykker sushi, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Obs.: Kurset henvender sig også til familier og voksne, der kommer med et barn.

Pris

625 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 8. juli 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V. Tilmeldingsfrist: 3. juli 2018. 4 ledige pladser tilbage

Søndag den 22. juli 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V. Tilmeldingsfrist: 17. juli 2018

Søndag den 12. august 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V. Tilmeldingsfrist: 7. august 2018

Søndag den 26. august 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V. Tilmeldingsfrist: 21. august 2018

Søndag den 2. september 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V. Tilmeldingsfrist: 28. august 2018

Søndag den 23. september 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V. Tilmeldingsfrist: 18. september 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.


Adresse: Nose2Tail, Flæsketorvet 3A, 1714 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 8. jul. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 625,00 kr.
søndag 22. jul. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 625,00 kr.
søndag 12. aug. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 625,00 kr.
søndag 26. aug. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 625,00 kr.
søndag 2. sep. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 625,00 kr.
søndag 23. sep. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 625,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223