Sushikursus for begyndere - Frederiksberg

Presented by Sakana

Oplev kunsten ved sushi - Tilmeld dig vores spændende sushikursus for begyndere!

Hvis du er en madelsker, der er nysgerrig efter at udforske den traditionelle japanske sushi-verden eller ønsker, at forbedre dine færdigheder i køkkenet, så er du kommet til rette sted.
Vores kursus er designet til, at give dig en autentisk hand-on oplevelse, der vil vække dine smagsløg og give dig værdigfulde færdigheder resten af livet.

Er du klar til, at træde ind i en verden af delikate og æstetiske tiltalende retter?

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lærer, at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer, at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lærer, hvordan japanske sushikokke håndtere forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lærer trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2,5 times intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset, lave din egen signatur sushirulle.
I alt 32 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende.
Holdet er ikke større end, at der er tid til at Zoë giver personlig feedback.

OBS: Kurset henvender sig også til familier og voksne der kommet med et barn.

Pris

825 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 20. august 2023 kl. 15.00-17.30 hos ManuVision, Bernard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg. 6 ledige pladser tilbage
Tilmedingsfrist: 15. august 2023

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer og flere kursusdatoer.



Address: ManuVision, Bernard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg

Read more: zoeescher.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.