Tang på tallerkenen

Præsenteres af Nyhavns Færgekro

Nyd en lækker menu bestående af 3 klassiske, danske retter, hvor tang er gennemgående element.

Tang er noget de fleste forbinder med det japanske køkken eller noget lugtende, der ligger ved strandkanten. Tang er dog meget andet og de sidste år er tang også kommet på menuen hos mange toprestauranter i takt med, at den Ny Nordiske bølge har spredt sig. Mulighederne med tang i gastronomien er næsten uendelige og det er en fantastiske råvare, der både er bæredygtig og propfyldt med smag og vitaminer.

Denne aften servere vi øl med tang, husets brændevin med mos samt brændevin med tang til de klassiske retter. Aftenens madprofil vil fortælle om, hvorfor vi skal passe på havet og bruge alle de gode råvarer, udover traditionel fisk og skaldyr, men også mere ukendte spiselige lækkerier – heriblandt tang.

 



Adresse: Nyhavns Færgekro, Nyhavn 5, 1051 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.