Tempura Masterclass

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Danskfødte Sille Bjerrum er som kok og konsulent til dagligt bosat i London. Efter at have arbejdet i 16 år som kok, direktør og medstifter af Feng Sushi, har hun siden arbejdet som konsulent til sushiindustrien og bl.a. relanceret sushibaren i Wholefoods Market, Kensington under navnet Sushi And Robata.
I 2018 udgav hun sin anden bog Robata om japansk grillmad.

Hvad kommer du til at lære på dette kursus?

Lær alle de smarte tricks til at lave perfekt tempura på vores lille Meet&Greet madlavningskursus.

I den her superhurtige Masterclass lærer du at lave den perfekte tempuradej - både en klassisk og en med et nordisk tvist.

Vi kommer til at arbejde med sæsonens hvide fisk og friske grøntsager, og så skyder vi ellers fredagen igang med en øl fra Herslev sammen med helt frisklavet tempura.

Kurset bliver undervist på dansk og engelsk og varer 1,5 time (sproget afhænger af deltagernes ønske).

Kursets forløb

Ved ankomst serverer vi øl fra Herslev, vand og nogle snacks, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være maksimum 14 deltagere på kurset.

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14, 2100

Læs mere på: hahnemannskoekken.dk/madkurser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.