Til bords med Kamma Rahbek

Præsenteres af Bakkehuset

Til bords med Kamma Rahbek


”Moder gik da som oftest med nogle af os ned til Bakkehuset og drak te, som Tante Rahbek jo var renommeret for, da den bestod af fineste pecco, haysan og andre herlige sorter, som hendes fader havde lært hende at blande. Den blev da skænket i dejlige porcelænskopper med hvidt kandissukker, og der var altid en stor, lang julekage fra den berømte bager Hamborg, hvoraf Rahbek altid vilde have den yderste, forbrændte, sletteste part. Fader sagde, at, uagtet der ingen børn var på Bakkehuset, var der dog en evig Jul der.”


På Bakkehuset drak man te, når der kom gæster på besøg til oplæsning og diskussion, og Kamma Rahbek var netop berømt for sine egne teblandinger. Denne aften forsøger vi at genskabe noget af stemningen fra Bakkehusets selskabsliv, og vi skal høre skuespiller Sidsel Agensø læse højt fra Kamma Rahbeks breve. Oplæsningen vil blive suppleret af fortællinger om 1800-tallets mad- og spisevaner, og man får mulighed for at smage på historien. Arrangementet finder sted i forbindelse med museets sommerudstilling "Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen".


Billetterne inkluderer smagsprøver med tilhørende drikkevarer. Ønskes der yderligere drikkevarer, skal disse tilkøbes.Adresse: Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, 1801 Frederiksberg

fredag 24. aug. 2018 kl. 17:30 - 19:30
á 175,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223