Til punchbolle i Drejers klub

Præsenteres af Bakkehuset

?Punchebolle i Drejers klub i Bakkehuset.


”I Drejers klub var en stor punchebolle, som blev tømt ved visse højtidelige lejligheder. Til disse drikkegilder var de fleste gode drikkeviser forfattede, navnlig Rahbeks. Jeg var ofte forsanger for en tid lang, og drak med de andre, skønt drik aldrig har været min sag; men den begejstrede selskabelighed og sang fornøjede mig.”


Vi skal på besøg i herreklubben med Knud Lyne Rahbek og Adam Oehlenschläger, for i Københavns største selskab – Drejers Klub, mødtes borgerskabets spidser i begyndelsen af 1800-tallet. I Drejers Klub blev der læst op og diskuteret, og der blev drukket punch og sunget drikkeviser. Denne aften synger skuespiller Nis Bank-Mikkelsen for af tidens viser, akkompagneret af guitarist Jan Sommer. De musikalske indslag suppleres af fortællinger om 1800-tallets mad- og spisevaner, og der vil være mulighed for at smage på historien.


Billetterne inkluderer smagsprøver med tilhørende drikkevarer. Ønskes der yderligere drikkevarer, skal disse tilkøbes.


Arrangementet finder sted i forbindelse med museets sommerudstilling "Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen".Adresse: Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg

fredag 24. aug. 2018 kl. 17:30 - 19:30
á 175,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223