Tivoli Dining Week 2019

Præsenteres af Tivoli & Dining Week

Tivoli Dining Week byder på mangfoldige madoplevelser med helt særlige menuer, som du kan nyde midt i den vinterpyntede have.

Oplev den vinteråbne Have og nyd en lækker 3-retters menu på én af de deltagende restauranter for blot 300 kr. + billetgebyr (drikkevarer ikke inkluderet).
Vinter i Tivoli byder på bl.a. imponerende lysinstallationer og særlig vinterudsmykning.

Hvis du allerede har adgang til Tivoli, eksempelvis som Tivolikort-holder eller med billet til en forestilling i Salene, så kan du fravælge entreen fra din bestilling og betale 215 kr. + billetgebyr.
Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

Fru Damgaard's gravad laks og urtesalat
hertil kommenbrød og lun peberrods creme

***
Bøf af sydamerikansk oksefilet
serveret med bagt kartoffel og kryddersmør

***
Æbledessert
Æblekompot lagt i lag med rugbrøds crumble og vanilje-ymer

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
En gennemført oplevelse.

Vi ønsker at give vores gæster en helstøbt oplevelse, når de besøger A Hereford Beefstouw. Derfor er kunst såvel som bestik, borde og stole en del af helheden i vores restauranter.

Menu

Forret
Gullashsuppe
Kraftfuld oksekødssuppe
serveret med creme fraiche og pretzel

***
Hovedret
Skinkeschnitzel serveret m/ bratkartoffeln,
fine ærter og Biergartens sovs

***
Dessert
Biergartens kirsebærtærte m/creme fraiche

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Vegetarmenu

Forret
Fyldte portobello svampe

***
Hovedret
Grillspyd m/ sæsonens grøntsager
med pesto og grillost, grovfritter og sauce med efterårssvampe

***
Dessert
Kirsebærtærte m/ Creme fraiche

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Biergarten i Tivoli. Her smager maden som i Østrig, øllene er store, kolde og fra fad. Her er udsigt til rutschebanens alpetinder, lækker mad tilberedt på åben grill og autentisk stemning af afterski eller sommer i Tyrol, mens øllen skænkes af søde Heidi-piger og gæve Hansi’er i lederhosen.

Besøg også vores to afdelinger Alpehytten og Jagthytten. Alpehytten har ægte østrigsk afterskiatmosfære med fadøl, lette anretninger og snacks på solide langborde, mens Jagthytten byder på eksklusiv jagtstemning med hyggelige læderstole og ild i pejsen.

Menu

TORSKESALAT
Torsk rørt med rygeost og creme fraiche,
Serveret med spæde salater, friske krydderurter, ørredrogn og rugbrødstuille

***
KALVESPIDSBRYST
Langtidstilberedt kalvespidsbryst i peberrodssauce,
serveret med bagte gulerødder, syltede havtorn og kartofler

***
CHOKOLADE MOUSSE
Hvid chokolademousse med citronskum og crumble

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Vinmenu

3 glas vin

195 kr.
Fra bankekød til kaviar

I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning.

Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant. Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vil vi servere? Alt det vi elsker selv.

Fra bankekød til kaviar.
Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise. Et sted med gedigen mad og god stemning - mere end et udtryk for den seneste restaurant-trend. Det er der andre, der er meget skarpere til end os. Vi vil bare prøve at få sovsen til at smage, som vi selv bedst kan lide den.

Vi glæder os til at se, om I også kan…!

Menu

Fru Nimbs gravad laks
rødbeder, peberrod og sprød rug

***
Krebinetter
med stuvede gulerødder og spidskål, syltede løg og kartofler

***
Æblekage
med saltet crumble og ribs

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der var en af 1800-tallets store, københavnske restauratører. Hun var en dygtig kok og udgav en meget populær kogebog, Fru Nimbs Kogebog. Mest af alt var hun en fremragende værtinde, der forstod at få alle til at føle sig godt tilpas, hvad enten gæsterne var byens spidser eller jævne folk.

På Fru Nimb holder vi Louise Nimbs idealer højt og lægger vægt på godt værtskab og god mad. Og på menuen frister naturligvis både smørrebrød og klassiske danske retter.

Velbekomme!

Menu

Pighvar-bisque med urter.
Hertil økologisk surdejsbrød og smør

***

Gammeldags oksesteg anno 2019 med glaserede løg, kartoffel-selleri mos, syltede tyttebær, surt samt kraftig timian sky.

***

Hvid chokolade panna cotta med mocca og råsyltede bær


215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Denne traditionsrige danske restaurant, der er en tro kopi af et fiskerhus i det sydlige Jylland, har en idyllisk beliggenhed i solen ved søen i Tivoli.

Frokosten består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. I de lyse aftentimer, når en let tåge dækker søen, serverer restauranten danske klassiske retter krydret med inspiration af det internationale køkken. Retterne er tilpasset stedets hjemmebryggede øl.

Besøg baren før eller efter middagen, og følg aktiviteterne i bryghuset. Flere dage om ugen spiller restaurantens huspianist evergreens for de spisende gæster for senere på aftenen at spille op til ”sing-along”, som er hele oplevelsen værd.

Skål og velbekomme!

Menu

Grøftens Luksus Platte

Platterne serveres på store fade på opsatser på jeres bord og fungerer således som en privat buffet. Flere slags brød serveres i kurve ved siden af.

-o-

Grøftens marinerede sild
m/ karrysalat, rørt med Pernod

Stegt rødspættefilet m/ remoulade

Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing

-o-

Håndpillede søkogte rejer m/ citron og mayonnaise

Grøftens cremede hønsesalat m/ bacon

Dansk flæskesteg m/ sprød svær og hjemmelavet rødkål

Frikadelle m/ agurkesalat

-o-

Landbrie m/ tørrede frugter

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Vegetarmenu

Kartoffelsuppe
m/ purløg og croutoner

-o-

Rødbeder bagt m/ blommesirup og honning.
Hertil pastinakpuré, blandet salat m/ grønkål, saltmandler, ristet brød m/ hvidløg,
blodgrape og smuldret feta

-o-

Landbrie m/ tørrede frugter

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Besøg ikoniske Grøften med de rødternede duge, god klassisk dansk smørrebrød, øl og kolde snaps. Altsammen i dejlige opvarmede lokaler med udsigt til Tivoli eller under glastaget og luftballonerne i Gårdhaven.

Menu

Forret
Servering med edamame m. salt og citron, ceviche af hamachi med koriander, chili, agurk og rødløg & dybstegt reje toppet med japansk mayo & chili.

***
Hovedret
Maki med tempurareje, japansk mayo, avocado og agurk. Toppet med tun og forårsløg. Maki med laks, avocado og agurk. Toppet med lynflamberet laks, spicy dip, sriracha & forårsløg.
2 nigiri m. laks

***
Dessert
Chokolade- og karamelkage.
Chokoladeskal med citrusmarmelade, chokolademousse, karamelmousse og sesamcrumble.

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
LETZ SUSHI er den første sushikæde i Europa, der serverer 100% bæredygtig fisk.
Hos LETZ SUSHI har vi en drøm. Faktisk er det mere end en drøm; det er en plan i aktion. Vi vil gerne hjælpe dig til at leve og spise med omtanke for miljøet og naturen.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at vælge bæredygtigt. Vores sushi er nemlig lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris. Vi får strøm fra vindenergi og så er vores spisepinde er lavet af FSC-certificeret bambus, hvilket helt enkelt betyder, at vi planter ligeså meget bambus, som vi bruger - og ikke bidrager til fældning af regnskov. Og listen fortsætter.

Det er godt for dig, CO2-regnskabet, havmiljøet og regnskoven.

Menu

Forret
Stracetti di Pizza Fritta
Stegt og sprødt hjemmelavet brød med parmaskinke, friske tomater og basilikum

***
Hovedret
Risotto Cacio e Pepe
Risotto med klassisk romersk caciotta cheese, friskkværnet peber og sprød svinekæbe

***
Dessert
Zeppole di San Giuseppe
Italiensk doughnut med et vanilijecreme og sorte italienske kirsebær


215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Restaurant Mazzoli's ligger smukt i Tivoli med udsigt til den gamle Tivoli sø ved siden af H.C. Andersen Slottet. Der serveres klassiske italienske serveringer fra brændefyret pizzaovn, originale pastaretter og traditionelle regionale desserter.

Menu

Falafel med kvaste urter
Rødbede med kapers og gæremmulsion

***
Dahl med dukkha
Krogmodnet velfærdsgris med kål og persille

***
Panna cotta

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Glem alt om overkogte grøntsager, for på Gemyse behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød. Her er grønne, økologiske råvarer hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur.

Fra morgen til aften kan du nyde godt af køkkenets præcise tilberedning af grøntsager, og kokkene er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verdenskøkkenet - vi tør godt love smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen.

Menu

Gillardeau-østers (1 stk.)
Grøn chili – Bergamot – Hvidløgsspirer
***
Jomfruhummer
Yam – Koriander – Miagao

***
Spareribs
Spicy glace - Forårsløg – Koriander
***
Ananas
Kokos – Verbena – Vanilje

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Gode bøffer med et asiatisk touch

Siden 2011 har Nimb Bar’n’Grill forkælet København med godt kød fra grillen. Det bliver vi ved med, men med to nye, dygtige thailandske kokke med en fortid på Kiin Kiin går restauranten i en mere asiatisk retning, der giver eksotisk touch til de delikate grillsmage.

Glæd dig til gode spareribs, men også til nye favoritter som stegt jomfruhummer med yam-dressing, bao med ribeye og østers med bergamotte og grøn chili.

Menu

Consommé
med svampe, estragon og trøffel

***
Perlehøne
med svampe, trøffelsauce og brøndkarse

***
Vanilje-crème brûlée

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Atmosfæren er lys og nordisk; maden er ukrukket og afslappet; smagen er i udsøgt fransk brasserietradition; omgivelserne er venlige og indbydende; udsigten er eventyrlig; råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre, nøje udvalgte. Og oplevelsen? Den er som et fransk brasserie i en dansk eventyrhave: Helt unik.

Menu

Hummerbisque
Rejer – rouille – dild

***
Kalvekæbe
Løg – trøffelsauce – kartofler

***
Gateau marcel

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
"Trappen ned til vinkælderen er den sikreste og behageligste vej til Paradis"
Sådan sagde den franske litteraturhistoriker Antonie Ozanam. Intet kunne være mere sandt.

Følg trappen ned i de rustikke omgivelser af Nimbs vinkælder. Her hylder vi de ukomplicerede og enkle glæder med jordnær mad og rustikke træborde - og yderst velsmagende vine.

Menu

Clam Chowder
Klassisk muslingesuppe fra New England med bacon og masser af rødder.
Serveres med surdejsbrød.

***
Smokey Spareribs
Glaseret med vores egen barbecuesauce!
Hertil hjemmelavet coleslaw og bagt kartoffel med bearnaisesmør

***
New Yorker style cheesecake
med lun solbær coulis

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Velkommen til Prices diner!

Drømmen om at åbne en diner har vi haft lige siden vi oplevede den klassiske amerikanske diner på nært hold i USA for efterhånden mange år siden. En diner er ikke en restaurant i klassisk forstand, men har sin helt egen stil og charme. Dineren står for det enkle, hjemmelavede måltid, den personlige betjening og de uhøjtidelige, afslappede omgivelser.

I en anledning af Tivoli Dining Week inviterer vi på en lækker amerikansk inspireret 3-retters menu. Yummy!

Vi glæder os til at se dig.

Menu

Laksetatar
Vendt i spicy dressing, agurk og tomat.
Hertil husets hjemmebagte toast og økologisk smør.

***

Kalv af 3 udskæringer
Stegt og braiseret med kål.
Hertil råmarineret grønkål, parmesan-croutoner
og morkel-sky.

***

Hindbær fromage
Serveret på nøddebund

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet
Restaurant Promenaden i hjertet af Tivoli, med udsigt til Plænens forestillinger, er berømt for sine B-B-Q Ribs med cremet coleslaw og bagt kartoffel. Der er gennem årene solgt over 1,2 mio. portioner!

Denne hyggelige familie restaurant tilbyder en afslappet, imødekommende atmosfære.

Menu

Blomkålssuppe
Blomkålspuré - ventreche bacon - trøffelolie

***
Svinefilet
Puffet svær - grillet porrer - knoldselleri -
crudité af bladselleri - porrer aske - svinesauce med brunet smør

***
Hvid Chokolade Panna Cotta
Citronverbena skum - crumble

215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Vinmenu

3 glas vine tilpasset menuen

175 kr.
Restaurant Paafuglen i Tivoli arbejder målrettet på at lave kvalitetsmad af sæsonernes friske råvarer med en vision om god mad til rimelige priser.

Vores dygtige kokke anført af vores køkkenchef sætter en stor ære i at lave maden fra bunden. Alt dette i stemningsfyldte lokaler i en historisk bygning midt i Tivoli fra 1883 - hvor såvel letlevende damer og høj cigar føring, samt danseskole i den flotte spejlsal er en del af Paafuglens historie. 3.

Generation i Paafuglen glæder sig til at møde jer velkomne.

Læs mere på: https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+dining+week

Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223