Top Dog Charity 2018

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

TOP DOG CHARITY - ALLE ELSKER HOTDOG

Kom med til Top Dog Charity og smag de raffinerede hotdogs, når internationale gourmetkokke og pølsemænd går linen ud i deres stræben efter at skabe verdens bedste hotdog. Årets vinder af Top Dog Charity bliver fundet af et stjernespækket dommerpanel, der bl.a. består af topkokke og madjournalister. Som gæst kan du købe og smage dig igennem deltagernes hotdogs og finde din egen favorit.

Top Dog Charity er et velgørenhedsevent, så udover at du får lov til at smage nogle af verdens bedste hotdogs, så støtter du samtidig et godt formål. I år går alle pengene til Food For Souls - en nonprofit organisation, grundlagt af kok Massimo Bottura og Lara Gilmore, som skal styrke kampen mod madspild gennem social inklusion. 

Der er gratis adgang til Top Dog Charity, men hver hotdog koster 100 DKK. Hvert land laver kun 100 hotdogs - og de kan hurtigt blive udsolgt - så du kan allerede nu sikre dig en hotdog ved at købe en billet nedenfor*.

Selve konkurrencen løber fra 17.00-19.00, men allerede fra 15.00 vil der være opvarmning med musik, øl og god stemning.

Du kan følge med i lanceringen af deltagere og dommere her

*Ved forkøb af billet er du garanteret hotdog(s) på dagen, men kom i god tid, hvis du vil sikre dig en hotdog fra en bestemt deltager. Adresse: Festivalcentrum - mellem Israels plads og Torvehallerne, Vendersgade København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223