For at rehabilitere tysk øl og mad har journalisterne Christian Andersen og Torben Kitaj skrevet bogen "Kål, kartofler og en kold kellerbier". Der er for mange fordomme om det rige tyske køkken og bryg, som er andet end en bratwurst og billige bajere.
Hent inspiration til din næste ferie i Tyskland på Nørrebro Bryghus, hvor Christian og Torben giver dig en guide til regionale retter og øl. Til eventen serverer Nørrebro Bryghus tre øl fra Privatbrauerei Ayinger i Bayern.
Pris 110 kr. inkl. gebyr.
Siden vi åbnede vores døre for første gang i 2003 har vores mål været at brygge øl af højeste kvalitet. Vi mener at det er vores ansvar som bryggeri at have en ansvarlig og bæredygtig tilgang til ingredienserne såvel som produktionen selv.
Vi tror at være organisk handler om diversitet, kvalitet og kærlighed til naturen. I 2008 lancerede vi vores første organiske øl, Stuykman Weissbier. Vi har lavet en masse øl siden den gang og vi kan nu stolt sige at alle vores øl er 100% organiske.
Følg Nørrebro Bryghus på: