Ude hos Thomas Laursen

Præsenteres af Thomas Laursen

Dette event er et af Copenhagen Cooking & Food Festivals signaturkoncepter: Hjemme Hos


Kom med ud i naturen, når urtesamler, kok, forfatter, entreprenør og myremand, Thomas Laursen, inviterer dig med ud, hvor han føler sig allermest hjemme:


Naturen kan noget helt særligt og jeg har de sidste år ikke kun gjort det til min passion, men også levevej, at finde de allerbedste vilde råvarer, naturen har at byde på. Derfor vil jeg gerne invitere dig med ud i Kongenlunden på urtevandring, hvor vi sammen samler fantastiske urter, som f.eks. trandmælde, strandasters, strandkarse, vild pastinak og mjødurt, som man kan finde i naturen på netop dette tidspunkt. Helt særligt på denne tur, vil vi også stoppe ved mit hemmelige orangemyrested.


Vi vil afslutte urtevandringen med et lille måltid, som du selv er med til at lave, bestående af de vilde urter og myrer samt medbragt fisk, skaldyr og fermenteret, saltet og syltet fra sæsonen. Til hele den vilde herlighed vil der selvfølgelig blive serveret et glas vin eller to.


Du får min bog ”Vild – Naturen ind i køkkenet” (værdi 300 DKK) og dine selvplukkede urter med hjem, så du kan forsætte med at blive inspireret af naturen derhjemme.


Jeg glæder mig til at vandre, plukke og spise med dig.


 


Foto: Sara Toft Jessen, Skovdal Nordic Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223