Vilde urter på Amager

Præsenteres af Wildfooding


Urtetur med Wildfooding

Onsdag den 16. april udkommer Vild mad i køkkenet, som også bliver solgt i forbindelse med urteturen.

Vil du også lære at bruge det vilde i dit køkken? Kom med på gastrosanketur!

Kom med ud at se de første lækre vilde urter, pluk med hjem til aftensmaden.

Vi går langs hegn, kigger i grøfterne, i skoven, går langs stranden og plukker af det der er fremme, men også se hvad der er derude - som vil komme frem senere på året.

Lær om hvad der kan spises, så du selv kan gå ud og plukke.

Få ideer til hvordan de kan bruges i dit køkken, hvordan det kan gemmes, fermenteres og syltes.

Medbring fryseposer, saks/kniv.

Turen vil blive afviklet i en blanding af dansk og engelsk afhængigt af deltagere.

Vi mødes på Sydvestpyntens parkering, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør klokken 16 og går i ca to timer.
Vi kommer til at bevæge os ca 4 km.

Klæd dig på efter vejret og tag fornuftigt fodtøj på - gummistøvler burde ikke være nødvendigt.

Thomas Laursen blev først kendt i det danske land som Nomas myremand, men har siden slået sit navn fast som professionel urtesamler. Thomas kender Danmarks natur som sin egen bukselomme og driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Mielcke og Hurtigkarl m.fl. Thomas' hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver og indgår i samarbejder med mange forskellige fødevareproducenter, restauranter, organisationer mfl. Thomas Laursen er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet 'Gourmet i Vildmarken' på DR2.

Netop nu er Thomas aktuel i DRs programserie 'Smagen af Danmark', hvor han sammen med Master Fatman rejser rundt i landet og undersøger den vilde og den dyrkede smag i Danmark.

Thomas udgav i 2017 bogen Vild – Naturen ind i køkkenet, og nu kommer opfølgeren Vild mad i køkkenet – begge udgivet på Politikens forlag.

Thomas har i 2018 og igen i foråret 2019 lavet programmet Grønthøstermetoden på Radio 24/7, hvor lytteren tages med ud på sanketur.

Adresse: Sydvestpyntens parkering, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør

Læs mere på: www.wildfooding.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223