Vildtaften med 5 retters vildtmenu og vinsmagning

Presented by Hotel Saxkjøbing

Fredag d. 17. november byder vi indenfor til en weekend, der står i den vilde vins tegn. Her bliver vi meget klogere på vine til vildt, når Vin & Velsmag kigger forbi og fortæller om aftenens vinmenu, som de har sat til retterne. Alle vine vil blive præsenteret løbende under middagen og smagt på i fællesskab.
Vi garanterer at ingen går sultne i seng efter denne forrygende menu:

Vildt Menu

Krustade med grillede andehjerter og gulerod
Kroket af kartoffel og kantareller
Stegt brioche med andelevermousse
 
Terrine af confiterede fasanlår
Friske druer – Druegelé – Friseé salat
 
Lyngrillet dådyrfilet
Pære – Rygeost – Karseurter 
 
Ravioli med fyld af vildsvinebov
Pastinak – Estragon – Consommé af vildsvin
 
Krikand stegt på ben
Rødbede – Morkelsauce – Estragon 
 
Hasselbach æble
Æblekaramel – Hvid chokolade – Makron 

byder vi indenfor til en skøn aften med fantastisk mad og skønne vine fra Vin og velsmag.
Velkommen til Vildtaften på Hotel Saxkjøbing
Pris kr. 1.220, - per person
inklusive vinmenu

Der er mulighed for overnatning med 30 % rabat til vildgæster. Anvend rabatkoden: VILDTNOK ved bookning af værelser.



Read more: https://hotel-saxkjobing.dk/hotellet/velkommen/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.