Vinsmagning (14 vine)

Præsenteres af Arti'kok

WINE-MAKERS DINNER - fredag d. 29. marts kl 18
Med 3 danske vin-magere. Der vil være 14 forskellige vine.
795,-

Til stede vil være Miriam My Sandra Arcerito fra Nordlund, som både præsenterer sine egne nye økologiske vine, og ældre vine fra tidligere. Og Jette Haugaard fra Garbolund, som præsenterer en lille smagsprøve på sin egen rosé naturvin, og røde vine og dessertvine fra Vester Ulslev, som hun i fremtiden vil være med til at fremstille.

VELKOMST
2014 Nordlund mousserende hvid, Solaris, Avedøre
3 SMÅ FORRETTER:
Glaseret svinebryst m lun glasnuddelsalat m sesampaste, kimchi-ristede sesamfrø, koriander og forårsløg
Stenbiderrogn m rygeostecreme, dild og sprøde rugbrød
Dybstegt, dobbeltpaneret hvid fisk, hjemmelavet sauce tatare og ”mushy peas”
VINE:
2016 Garbolund natur-rosé, Rondo, Anisse
2013 Nordlund mousserende rosé, Rondo, Avedøre
Nordlund hvid cuvee, Solaris, Avedøre
2014 Nordlund rosé, Rondo, Avedøre
2 HOVEDRETTER
Bøf af kalv og lammekrone med 2 slags glace, forårsgrønt og dagens kartoffel
VINE:
2013 Lillelund, Rondo, Avedøre
2012 Nordlund, Rondo, Avedøre
2016 Nordlund, Rondo, Avedøre
2013 Nordlund fad no 6, Rondo, Avedøre
2010 Vester Ulslev, Blue Label, Leon Millot (amarone-metode), Lolland
Dual vintage Vester Ulslev, Red Label, Leon Millot (amarone-metode), Lolland
2 OSTE
Vesterhavsost og Rød Krystal
VINE:
2009 Vester Ulslev, Green Label, Leon Millot (ripasso-metode), Lolland
2010 Vester Ulslev, Green Label, Leon Millot (ripasso-metode), Lolland
DESSERT:
Gateau Marcel m nougatmousse og mørke bær
VIN:
2010 Vester Ulslev, Red Label – Hot Premium, Leon Millot (amarone-metode), Lolland

Adresse: Hvidovrevej 92

fredag 19. apr. 2019 kl. 18:00 - 22:00
á 795,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223