Vinsmagning – Kongerne af Bordeaux inklusiv Petrus

Præsenteres af Løgismose

Bordeaux (opkaldt efter byen med samme navn) ligger i den sydvestlige del af Frankrig og breder sig fra Atlanterhavets kyst lang floderne Gironde, Garonne og Dordogne. Indflydelsen fra havet er stor og det enorme område er på mange måder varieret, ikke mindst når det handler om vinstile. Mest kendt er Bordeaux for de tørre rødvine på Cabernet Sauvignon og Merlot og de ædelsøde vine på Semillon og Sauvignon Blanc. De bedste vine fra Bordeaux, både røde, tørre hvide og søde hvide er kendetegnet ved at have lang holdbarhed i flasken. Området er præget af lang historie og stor international anerkendelse - her har vi for alvor med store vine at gøre!


Vi inviterer nu til denne eksklusive vinsmagning med hvad vi mener er kongerne af Bordeaux. I løbet af aftenen smager du 7 forskellige Bordeaux-vine og vores vinmand sørger for at guide dig kyndigt og lærerigt i gennem hver og en. I løbet af aftenen serverer vi charcuteri og oste, så du både får stillet sulten og slukket tørsten.

Tag din bedste vinven under armen, invitér manden eller kvinden i dit liv eller kom i dit eget selskab - lige gyldigt hvad tør vi godt garantere en aften med vinoplevelser du sjældent glemmer.

Psst. deltagere til denne vinsmagning kan efter smagningen købe nogle af vinene med hjem til særdeles fordelagtige priser.

Du skal smage følgende vine:
Château Larrivet Haut-Brion, 2012, Pessac-Léognan
Château Rocheyron , 2015 - Peter Sisseck
Château Bonalgue Pomerol, 2015
Château La Fleur-Pétrus Pomerol, 2015
Château Du Tertre Margaux, 2015
Alter Ego De Palmer, 2015 - Château Palmer
Château Petrus Pomerol 2013

Adresse: Nordre Toldbod 16, 1259 København K

Læs mere på: www.løgismose.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223