Claus Meyer og Lilleø Vin - Wine Makers Dinner

Presented by Meyers Spisehus i Lyngby

Lilleø Vin- og gårdbutik kommer til storbyen for at fejre lanceringen af den nye årgang 2021. I den særlige anledning inviterer Spisehuset i Lyngby og Lilleø Vin til en ekstravagant vinsmagning og middag lørdag 15. april. 

Menu:

  • Østers & friterede oliven
  • Kammusling med kærnemælk, peberrod og dildolie
  • Makrel ”escabeche” med radiser og nye løg
  • Mælkebøttesalat med gouda og mild sennepsdressing
  • Bag kulmule i skummende fiskesuppe med safran & bronzefennikel
  • Duroc svinekotelet med lyn stegte asparges, ramsløg & Lilleø hvidvinssauce
  • Ostebrød fra den træfyrede stenovn med lun Lilleø honning & rabarber 

Vær blandt de første til at smage en række spændende og helt unikke danske vine fra Lilleø parret til en 7-retters menu udviklet specielt af vores dygtige kokke. Menuen tager inspiration fra sæsonens spæde råvarer og vil byde på bl.a. på kammusling, kulmule, østers og Duroc-gris. 

Til menuen vil de syddanske dråber blive præsenteret af vinmager Nathalia Edwards og de to vinbønder Adam Saunte og Claus Meyer, som undervejs vil lære fra sig om de særegene bouquet’er, som Lilleøs sydvendte skråninger bidrager til.  Flere af vinene kommer i meget begrænsede partier og kommer kun til at blive solgt på få udvalgte restauranter samt i gårdbutikken på Lilleø. 

Lilleø Vin er en fascinerende fortælling om den umiddelbart skøre idé at dyrke og fremstille vin på de nordiske breddegrader. Det var bl.a. med Claus Meyer, Anders Selmer og René Redzepi i spidsen. En idé der siden hen har båret frugter og beriget os med smagfulde danskproducerede druer som Riesling, Chenin Blanch, Silvaner, Sauvignon Blanc og Pinot Gris, der ellers traditionelt kun anvendes noget sydligere i Europa.

Tid: kl. 18.30

Pris: 945 kr. inkl. 7-retters middag og parrede vine



Address: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Read more: https://www.meyersspisehus.dk/wine-makers-dinner
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.