Winemakers Dinner med Creation Wines på Det Kongelige Teater

Præsenteres af Løgismose

Oplev nogle af Sydafrikas aller bedste vine, når Jean-Claude Martin fra Creation Wines i det hippe Walker Bay distrikt gæster Danmark til en unik middagsoplevelse, i det enestående, historiske lokale, Balkonfoyeren, på Det Kongelige Teater (Gamle Scene).

Jean-Claude har sammen med sin kone Carolyn på få år forvandlet en afsides, forblæst del af Hemel-en-Aarde dalen til frodige vinmarker og et af Sydafrikas stærkeste navne, når det kommer til cool-climate vine. Han kommer forbi Danmark på en af sine sjældne ture til Europa for at præsentere toppen af Creations vine inklusiv Art of Creation Pinot Noir, der netop har modtaget den prestigefyldte Decanter Gold Award.

Hemel-en-Aarde er hjemsted for de mest eftertragtede navne i Sydafrika, når det kommer til Bourgogne druerne. Hamilton-Russell, Bouchard-Finlayson, Newton-Johnson og Ataraxia passeres alle på vej op gennem dalen mod Creation Wines, og blot 400 ha vinmarker findes samlet i dalen, der kaldes ”THE place for growing Chardonnay and Pinot Noir in South Africa”.

Få lande i den nye verden kan pt følge med den udvikling, der sker i Sydafrika og kombinationen af exceptionelle klimatiske betingelser for druedyrkning, tilgængelig arbejdskraft og en voksende interesse fra omverdenen gør landet til et af de mest hotte indenfor vin.

Det får du:
· Aperitif & snacks
· 3 retters menu
· 5 ledsagende vine kommenteret af Jean-Claude Martin
· Kaffe med chokolade (og en overraskelse!)

Pris pr. person 820,-

Seating ved runde 8-mands borde.

Glæd dig til at nyde en unik vin- og madoplevelse med toppen af poppen, i eksklusive rammer.

Adresse: Det Kongelige Teater, Gamle Scene, Balkonfoyeren, Kongens Nytorv 9, 1050 Kbh K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223