Winemaker's Dinner with Candido Wines at L'Imperatore CPH

Præsenteres af Ristorante L'Imperatore CPH

Winemaker's Dinner hos Ristorante L'imperatore CPH

Er du til gode vine fra Salento området?
Så kan du d. 21 Februar nyde en lækker 6 retters menu som vores Køkkenchef Armando har sammelagt akkompagneret af 6 lækre vine fra Vinhuset Candido.

Vinhuset's manager og somelier Francesca vil være til stede på selve dagen til at introducere og guide jer igennem alle vinene som vil blive serveret løbende (på engelsk)

Prisen er 895,- inkl. 6 retters gourmet menu + 1 glas vin til hver ret (6 glas) Vand.

Candido - om vinhuset
I 1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento - en vinhistorie, der stadig er i live den dag i dag takket være Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion. De to brødre er tredje generation af Candido-familien, og de har hele tiden haft en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden og samtidig sætte gang i innovation og udvikling for at skabe dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet.
Candido-familiens loso er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Druerne kommer fra vinmarker i Salento-regionen. Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer.
For Candido er vinmarkerne hjertet af vindyrkningsprocessen. Selve vinproduktionen nder sted i to lokaliteter, der ligger med få kilometers afstand i henholdsvis Guagnano (i Lecce-provinsen) og San Donaci (i Brindisi-provinsen).
Selvom de to lokaliteter geogra sk ligger tæt på hinanden, udfører de vidt forskellige funktioner.
I Guagnano bliver druerne knust og vini ceret ved hjælp af state-of-the-art teknologi. Derfra transporteres vinene til San Donaci, hvor de blandes og lagres (i egetræ eller ståltanke), før de bliver tappet og sendt afsted til de forskellige markeder.
Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert know-how og en gennemsyrende passion for hele processen.
Salento-regionen
Candido-familien kan spores tilbage til selve Salento-regionen - en italiensk region med
exceptionel karakter, otte farver og velde nerede afgrænsninger. Salento-regionen er kendt for sit Middelhavsklima med udbredte vinde, kølige nætter, meget lidt nedbør og den moderate ind ydelse fra havet. Pga. vindene er der ekstremt stor forskel på temperaturen om natten og om dagen, hvilket resulterer i en langsom modning af druerne. Det er godt for druerne, for det hjælper dem til at udvikle helt exceptionel duft og smag.

Adresse: Olufsvej 2, 2100 Kbh Ø

Læs mere på: https://www.facebook.com/events/1770410299927625/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.