Future chef-talents cooks wild and local at Kulhuse

Presented by Kulhuse Koger - Sommer pop up middag på Kulhuse Kro

Emilie Qvist Kjærgaard og Simon Basballe koger Kulhuse helt vildt lokalt op

Trods deres unge alder og endnu ikke færdiggjorte kokkeuddannelse har vores all star upcoming kokketeam allerede trådt deres sko i køkkener på alverdens niveauer og i flere lande. Emilie er lige kommet hjem fra en legendarisk up state New Youk farm-to-table restaurant ved navn Blue Hill at Stone Barn. Simon står i lære hos Restaurant Gastronomé i Aarhus, hvor de koger af egen køkkenhave. Sammen støver de hele Hornsherred rundt for at finde helt særlige mundvandsfremkaldende råvarer og retter frem, som kan glæde dig og dit følge igennem den resterende danske sommer.

De laver et mix af digert håndværk, smag og crazy ideer. Menuen bliver en masse små oplevelser, med knald på smage og vilde urter. Lokal øko grønt og masser af kærlighed og finesse. Nytænkning, innovation og gammelt håndværk. 6-8 serveringer.

Prisen på aftenens menu er excl. drikkevarer, som købes på kroen.

Der udbydes kun 40 billetter til denne særlige aften, hvor ingen helt ved, hvad der vil ske - men sjovt bliver det.

INFO om Kulhuse! Kulhuse er et fantastisk uspoleret lille havneleje med alt, hvad dertil hører af knallerter og dukkerter fra havnen. Inde bag havnen ligger et væld af sommerhuse. Alle sommergæster i Kulhuse nyder godt af udsigten ud over både Isefjord og Roskilde Fjord. Kulhuse Kro ligger med 180 graders panorama ud over havn og de skønne fjorde. Kulhuse ligger på den allernordligste spids af Hornsherred, landet mellem Roskilde Fjord og Isefjord - lige midt på Sjælland. Fra Kulhuse kan du tage færgen over til Sølager og vupti er du på vej til Hundested.

Address: Kulhuse Kro, Kulhusevej 210, 3630 Jægerspris

Read more: https://www.facebook.com/events/368508424116786/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.