Kulinarisk sanseoplevelse med topkok Michaela Frank fra Zürich

Præsenteres af Am Rank

Glæd dig til en aften i særklasse, hvor dine sanser forkæles med en helt særlig lytte- og smageoplevelse. 

Den 24. august bringer Kultur Lokal Rank nemlig konceptet "Am Rank Live" til København - nærmere bestemt til H15, der ligger i hjertet af Kødbyen. 

Chefkok Michaela Frank fra Kultur Lokal Rank i Zürich skaber sammen med den danske musikduo RKDIA et inspirerende sansefyldt spektakel af musik og gastronomi.

Køkkenet serverer en 7-retters kulinarisk oplevelse, mens RKDIA sætter toner til det, der ligger på din tallerken. Resultatet er en sanseoplevelser ud over det sædvanlige, hvor maden og musikken løfter hinanden til nye højder. 

Sanseoplevelsen beriges af de kreative talenter fra studerende ved Zurich University of the Arts (ZHdK). 

Dine værter

The Rank er et mødested for kunst og kulinarisk kunst beliggende i hjertet af Zürichs gamle bydel Niederdorf. I køkkenet fortolker chefkok Michaela Frank det moderne Zürich-køkken og serverer bæredygtige produkter fra regionen på tallerkenerne såvel som i glasset. The Rank er samlingspunkt for byens lokale musikscene, og hver torsdag og tre aftener frem spiller et band for stedets gæster.

Michaela Frank (27) er den yngste chefkok i den schweiziske Gault Millau guide. Før hun overtog roleln som chefkok for Rank var hun guldmedaljevinder ved det schweiziske olympiske kokkehold og har yderligere dygtiggjort sig under Nenad Mlinarevic (2 Michelinstjerner) og hos Andreas Caminada (3 Michelinstjerner)

RKDIA, ledet af Morten Schantz (keys) og Anton Eger (trommer), er en dansk electronica- og drømmepopduo kendt for deres innovative fusion af jazz og klubmusik. Fans af M83, Nils Frahm, Radiohead og lignende kunstnere vil kunne genkende deres arbejde. Schantz og Eger har opnået international anerkendelse med projekter som JazzKamikaze, Phronesis og Marius Neset.

Am Rank Live, et kreativt projekt af Kultur Lokal Rank, fusionerer musik og smag. Dette arrangement kombinerer de atmosfæriske lyde fra elektronika-duoen RKDIA med kulinarisk ekspertise fra hovedkokken Michaela Frank og skaber en sanselig rejse ud over det sædvanlige. 

En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske storby.

Læs mere om "Zürich møder København" her.


Info

Apero
Spicy smørpopcorn

Forret
Tomatsalat med ristet brød, urteemulsion, nektariner, mynte og revet lagret gedeost

Hovedret
Congee serveret med svampe, sylt, kerner, friske og braiserede grøntsager

Musikfusion
Mælkeris med figner foldet i shisoblade
Slikkepind: Karameliserede græskar dyppet i chokolade med cornflakes/"popping candy"
Vegansk chili cheese nugget serveret med en spicy mayo
Puffet polentachips serveret med persilledip, syltede rødløg og purløg
Rösti toppet med brændt racletteost
Løg-kiks fyldt med whiskeykaramel
Tørret blomme dækket af 100% chokolade og pyntet med saltflager

Dessert
Mascarponehindbærcreme med marengs og timian

Den lækre 7-retters menu tager jer på en kulinarisk rejse gennem livet med chefkok Michaela Frank tilsat musiske indslag, der understreger maden og stemningen.

Glæd dig til bæredygtige produkter fra regionen på tallerkenen såvel som i glasset.



Adresse: H15 Food & Cultre, Halmtorvet 15, 1700 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.