Breaking the Bugs - Foredrag og smagning - UDSOLGT

Præsenteres af Buglady.dk og Bugging Denmark

Insekter er en fantastisk råvare. De er sunde, bæredygtige og først og fremmest smager de godt. To milliarder mennesker spiser allerede insekter på verdensplan, og nu er de heldigvis også for alvor ved at slå igennem i Danmark. Derfor sætter Buglady og Bugging Denmark insekter på menuen under årets Copenhagen Cooking & Food Festival. Med udgangspunkt i årets tema, Breaking the New, giver de baggrundsviden og demonstrerer anvendelsen af denne alsidige fødevare.

Tirsdag den 23. august byder de på et dobbelt foredrag efterfulgt af en guidet smagning. Først gennemgår de insekter som et sundt og bæredygtigt alternativ til traditionelt kød. Senere gennemgår de brugen af insekter i det moderne køkken, og hvordan man let kan inkludere dem i hverdagsmad på en alsidig og og velsmagende måde. Foredraget slutter af med en guidet smagning af en række insekter, med garanti for nye smagsoplevelser akkompagneret af et god gammeldags, insektløs hvidvin, så du kan gå derfra rigere på både viden og smagsopleveler.

Dette event er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festival’s Udviklingsfond.

Adresse: CPH Food Space, Slagterhusgade 11, 1715 København V

Læs mere på: www.Buglady.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.