Cidersmagning i verdens største halmballehave

Præsenteres af Det Økologiske Folkekøkken - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Smag på omkring otte cidere fra England, Frankrig, Spanien og Danmark.

Cider er et vidt begreb. De engelske cidere minder tit om øl. De mere vinøse franske giver mindelser om naturvin, men stadig er mousserende. Mens de nordspanske kan være tænderskærende syrlige eller lavet efter cavatradition med masser af bobler og friskhed.

Holm Cider sammensætter en smagning, der tager dig rundt om de store europæiske ciderregioner. De mener, der er en grund til, at cider er den hurtigst voksende alkohol i verden, den er liflig og boblende, den passer perfekt til de nordiske køkkener, da den er let både smagsmæssig og alkoholmæssig.

Så kom, smag og få et indblik i ciderens store verden – og få udvidet din egen.

Holm Cider har specialiseret sig i at importere cidere fra England, Frankrig og Spanien. I deres butik på Istedgade i København sælger de også nogle af de allerbedste danske cidere.

Cidersmagningen indleder Det Økologiske Folkekøkkens langbordsmiddag kl. 18.00. Der skal købes billet til langbordsmiddagen.

Adresse: Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

torsdag 24. aug. 2017 kl. 17:00 - 18:00
á 89,00 kr.
+ 10,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223