Den Store Søndagsfrokost: Torvet Rundt

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Søndag den 27. august får du en unik mulighed for at komme med til endnu en ikonisk langbordsmiddag midt i København, når Copenhagen Cooking og TorvehallerneKBH endnu en gang inviterer til Den store søndagsfrokost "torvet rundt".

Vendersgade, der forbinder Copenhagen Cookings festivalplads ved Israels Plads og TorvehallerneKBH, danner ramme om vores hyggelige, uhøjtidelige og lækre langbordsfrokost på denne højhellige søndag.

Så sæt dig til rette og bliv inspireret på denne gastronomiske rundrejse i det mangfoldige, kulinariske univers, som TorvehallerneKBH har at byde på.

Zürich meets Copenhagen
Zürich er i år venskabsby med Copenhagen Cooking og de har taget deres to dygtige kokke med som vil servere to ekstra  anretninger som både indkorporerer årets kartoffeltema på festivalen og den schweiziske madtradition.

Andreas Handke driver til daglig Bistro Babette i Zürich som fokuserer på ansvarlig gastronomi. Samtidig arbejder han som lærer for morgendagens nye talenter og er medstifter af GastroFutura, et netværk af kokke og gastronomer der arbejder med bæredygtig gastronomi på tværs af det sociale og økonomiske område.

Sara Hochuli er dessertkok og ejer af tehuset Café Miyuko. Med en baggrund som grafisk designer er hendes arbejdee inspireret af den farverige japanske mangaverden. Som medlem af Slow Food alliancen har små og lokale producenter altid været centrale i hendes arbejde.

Arrangementet markerer festivalens officielle afslutning og vi håber I vil være med til at blæse festivalen af med manér.

Læs mere om menuen fra torvets stadeholdere & Zürich

  • La Boca: Oksekødsempanada med kartoffel og grønne oliven
  • Hallernes Smørrebrød: Smørrebrød med nye kartofler, stegte og rå løg, mayonnaise, purløg, timian & laksesalat med rugbrødschips, ærteskud og ørredrogn.
  • Ma Poule: To vagtellår med fransk sommerkartoffelsalat
  • Den Grønne Kutter: Grillet kulmule med salat
  • Andreas Handke: Schweiziske bjergkartofler, alpeoste og tilbehør
  • GRØD: Økologisk rødgrød med Arla Unika fløde
  • Summerbird & Coffee Collective: Chokoladehapser og kaffe
  • Sara Hochuli: "Matcha Potato Japonais" - Japanese-inspired confection dessert à la Café Miyuko.

I tilfælde af regn vil eventet blive flyttet ind i to telte.
Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Bemærk at prisen nedenfor er er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Oksekødsempanada med kartoffel og grønne oliven

Minismørrebrød med nye kartofler & laksesalat

Grillet kulmule med salat

To vagtellår med fransk sommerkartoffelsalat 

Schweiziske bjergkartofler, alpeoste og tilbehør

Økologisk rødgrød med fløde

Chokolade & kaffe

"Matcha Potato Japonais"

Læs mere om menuen i teksten til højre



Adresse: Vendersgade - mellem Israels Plads og TorvehallerneKBH, Vendersgade, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.