Når øl fra gårdbryggeriet Herslev i Roskilde lander på københavnernes frokostbord i Schønnemanns gamle kælder, ja så er foråret kommet til byen! Smørrebrød med øl er en gammel klassiker, som ikke må mangle når der er COPENHAGEN BEER WEEK.
Restaurant Schønnemann har sammen med Herslev Bryghus udarbejdet en smørrebrødsmenu, der bringer foråret ind i den gamle kælderbeværtning.
Så kom og prøve deres lækre smørrebrød i kombination med skønne øl fra Herslev Bryghus.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Rabarber sild på rugbrød, hertil; Herslev Bryghus Økologisk Pilsner
Rejer med pocheret æg og hollandaise på franskbrød, hertil; Herslev Bryghus Økologisk IPA
Tartelet med høns og asparges, hertil; Herslev Bryghus Asparges Hvede
Vaniljebudding med rabarber, hertil; Herslev Bryghus Mørk
En del af Copenhagen Beer Week
Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 5. – 13. maj samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.
Følg Copenhagen Beer Week her:
Facebook
Instagram