Frederiksberg Høstfest: Dining By Jyrk x Søris

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Henrik Jyrk, der står bag flere anmelderroste restauranter i København, går til årets Frederiksberg Høstfest sammen med Søris om en menu med fuld fart på smagene.

Henrik Jyrks mission er at gøre kvalitetsmad tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det gør han med respekt for oprindelse og naturlig smag og et indgående kendskab til Michelinkøkkenets høje standarder. Henrik har tidligere være køkkenchef på bl.a. KUL og IBU, men driver nu Dining By Jyrk. Her skaber han oplevelser med mad i centrum for private og virksomheder og bruger sin erfaring og viden som konsulent for restauranter og virksomheder.

Søris holder til på Sørisgaard og er et værdibaseret landbrug og fællesskab af naturforvaltere. Igennem næsten 30 år har familievirksomheden dyrket økologiske grøntsager på gården i Nordsjælland, og gennem tre generationer levet en drøm, om at gøre sunde velsmagende råvarer tilgængelige for så mange mennesker som muligt. Gården ligger smukt i en tunneldal, der efter istiden indgik i et bælte af søer der i dag, tusinder af år efter, giver jorden et eksceptionelt højt næringsindhold. 

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

I tilfælde af regn ...
Flyttes arrangementet til under Bispeengbuen.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Snacks
Popcorn m. magic dust
Oliven m. yuzu kosho

Hovedret
BBQ Gris
Kimchi-majs – Wasabi kartoffel – Hjertesalat m. miso

Dessert
Rabarber
Blomme - Crumble
Creme Fraiche 48%



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.