Frederiksberg Høstfest: Frederiks Have x Ladegaard Duroc

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

I de historiske bygninger på hjørnet af Smallegade og Virginiavej ligger restauranten Frederiks Have, som igen i år er vært ved Frederiksberg Høstfest. Sammen med Ladegaard Duroc står de for en udsøgt sommermenu med fokus på både grøntsager og kvalitetskød.

Frederiks Have er en lille perle centralt på Frederiksberg. Restaurantens menu, der kan nydes både inde eller på deres udendørs terrasse, ændres løbende i takt med sæsonen. Der bruges altid friske råvarer fra Danmark eller Norden, hvilket afspejles i menuen der tager afsæt i det nordiske køkken. Maden tilberedes med omhu helt fra bunden med både klassiske og nyudviklede metoder, så gæsten altid sikres den højeste kvalitet.

Ladegard Duroc er startet og drives af fætrene Håkon og Jens. Begge er opvokset på gårde og har haft dyrehold, planteavl og naturen tæt inde på livet fra en helt ung alder. Interessen for netop dette blev startskuddet og idégrundlaget for Ladegaard Duroc, hvor den klassiske måde at drive landbrug på, og hvor rammerne er til nørderi med detaljer og faglighed er en central del af virksomheden.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

I tilfælde af regn ...
Flyttes arrangementet til under Bispeengbuen.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.


Menu

Forret
Grillet blomkål, syltet blomkålstængler, chunky valnødmayo og rucola

Hovedret
Grillet Duroc-gris med kartoffel, urtesalat og BBQ-dyp

Dessert
Øl-brownie med sød mascarpone og syltede blommer



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.