Frederiksberg Høstfest: Hahnemanns Køkken x Quartz Mølle

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Siden 2018 har Trine Hahnemann drevet Hahnemanns Køkken midt på smukke Skt. Kjelds Plads på Østerbro. I år er de gået sammen med Quartz Mølle, om at stå for en skøn menu til Frederiksberg Høstfest.

Hahnemanns Køkken har Guldmærket i Økologi, og rummer økologisk bageri, konditori, kaffebar, spiseri, kokkeskole og eventspace. Stedet bygger på Trines og hendes internationale teams store kærlighed til mad, sæsonens råvarer og det gode håndværk. Trine er stor fortaler for "fra jord til bord"-filosofien, og Hahnemanns Køkkens leverandører er derfor primært lokale økologiske landbrug og gårde. På Spiseriets menu vil du også kunne se årstiderne skifte, og råvarerne vil altid afspejle sæsonen.

Quartz Mølle, der er et økologisk melmølleri, på Midtsjælland drives af Fintan Keenan. Ikke nok med at han er manden bag møllen, så har han også selv bygget den. Her bliver økologisk korn fra Danmark malet til økologisk mel på stenkværn, der bevarer flest mulige næringsstoffer og giver mel af høj kvalitet.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

I tilfælde af regn ...
Flyttes arrangementet til under Bispeengbuen.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Forret
Panzanella af tomater og årstidsgrønt vendt med urter og grillet brød

Hovedret
Brødlasagne serveret med råt og sprødt grønt med kærnemælksvinaigrette og urter

Dessert
Bread pudding med malt custard og surdejskaramel



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.