Gårdbesøg for hele familien!

Præsenteres af Kødbyens Mad & Marked - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Forestil dig en sommerdag, hvor hele familien tager en tur på landet for at mærke solen, dufte markerne og finde ud af, hvor maden egentlig kommer fra. Du og din familie inviteres til en dag på gården Hegnsholt i Lejre, hvor store som små kan opleve hvordan grøntsager og kvæg produceres og lever på det økologiske landbrug.

Dagens fokus vil være på økologi, biodynamik og dyrevelfærd. Familiens medlemmer får lov til at stifte bekendtskab med gårdens dyr og opleve hvordan dyrene lever på Hegnsholt. Der bliver rig mulighed for at røre og dufte til både dyr og grøntsager - og få lidt skidt under neglene.

Ved frokosttid bydes der på mad tilberedt af råvarer fra gården - helt friskt, lokalt og lækkert! Drikkevarer vil kunne købes på stedet.

Turen starter kl. 10 i Saxogade 92 på Vesterbro, hvorefter en bus vil køre til Hegnsholt. Udflugten afsluttes igen kl. 16 på Saxogade.

Vi glæder os til en sjov og lærerig dag for hele familien!

Adresse: Kødbyens Mad & Marked - kolonialbutik , Saxogade 92, 1662 København V

Gårdbesøg inkl. frokost
Ved frokosttid bydes der på mad tilberedt af råvarer fra gården - helt friskt, lokalt og lækkert! Drikkevarer vil kunne købes på stedet.
á 299,00 kr.
+ 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223