Grillkursus

Præsenteres af Meyers Madhus

Få masser af inspiration til sommerens grillmåltider, og lær at mestre kul, temperatur, røg mm., så du med rette kan kalde dig grillmester!

Det er ikke kun hyggen ved udendørs sommermåltider, der gør grillen til et fantastisk stykke køkkenværktøj; røgsmagen, den stærke varme og muligheden for at kontrollere temperaturen i både langsomme og lynhurtige tilberedninger, gør grillen til en alsidig udvidelse af dit køkken.

På kurset kommer vi omkring en række nyttige grillteknikker, og det hele bliver til et skønt måltid, som vi nyder med iskoldt øl og gode vine. Hvis vejret tillader det, dækker vi op udendørs i Madhusets gård.

Hvad lærer du?
Vi griller både fisk, kød og grøntsager, og vi arbejder med både langsomme og hurtige tilberedninger – med og uden låg.
Vi fremstiller hjemmelavet barbecuesauce, samt såkaldte 'rubs' og 'glaces', og du lærer at bruge smagsgivende elementer i røgen fra træflis.
Undervejs guider vi dig til at styre kul, låg, temperatur og røg, så du får præcis den tilberedning, du ønsker.
Grill uden gadgets: vi gør en dyd ud af at lave gode tilberedninger med enkle remedier og uden en masse ekstraudstyr.
Vi laver en forrygende hjemmelavet grillmedister helt fra bunden.
Vi gennemgår, hvordan du kan bruge en almindelig grill med låg til varmrøgning af f.eks. fisk eller hjemmelavede pølser.
Undervejs laver vi delikat tilbehør, som fuldender det afsluttende måltid, og vi tilbereder en dessert på grill.

Hvad får du?
• En overdådig grillmiddag
• Drikkevarer i form af øl, vin, most te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
• Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
• Opskrifter og essentiel grillviden med hjem

Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmad.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.