Grønlandske delikatesser UDSOLGT

Præsenteres af Det Grønlandske Hus - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Inunnguaq Hegelund er tre gange kåret som årets kok i Grønland, og igen i år gæster han København under Copenhagen Cooking & Food Festival.

Hegelund kreerer en tre-retters menu. Forretten består af snekrabbe og rejer. Hovedretten bliver med moskusokse som udgangspunkt og desserten baseret på grønlandske bær og urter. Der vil kunne købes vin, øl og vand.

Det Grønlandske Hus er normalt ikke en restaurant, men vi dækker hyggeligt op med ottemandsborde (skriv ved billetbestillingen, hvis I er flere, der vil sidde sammen), og et lille hold studerende vil stå for serveringen.

Vi glæder os til at præsentere jer for de fineste grønlandske råvarer.

Dette event er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festival’s internationale udviklingspulje.

Adresse: Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1152 København K.

Grønlandske delikatesser d. 24. august kl.18.30
Udsolgt
á 350,00 kr.
+ 20,00 kr.
Grønlandske delikatesser d.25. august kl.18.30
Udsolgt
á 350,00 kr.
+ 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223