Havet omkring Danmark

Præsenteres af Meyers Madhus

“De arktiske fisk” kaldes de fisk, der trives i de kølige vande omkring Danmark. Det er nogle af de bedste råvarer, vi har i Norden, og på dette kursus lærer du at lave forrygende mad med dem.

Vi guider dig først gennem de friskhedstegn, du skal kende, når du vælger din fisk hos fiskehandleren, videre til håndtering og udskæring af hele fisk, og herfra til grundtilberedninger som saltning, røgning, dampning, stegning, frittering og bagning. Det bliver –sammen med det delikate tilbehør, vi laver undervejs – til en overdådig fiskemiddag, som vi spiser sammen, ledsaget af gode vine fra Madhusets kælder.

Du forlader kurset med nye fiskefærdigheder og et repertoire af retter og tilberedninger, der vil løfte dit fiskekøkken. Menuen på kurset varierer med sæsonen –og alt efter hvad, der er gået i nettet.

Det får du:

· Guide til at se, om en fisk er frisk. Et uundværligt værktøj hos fiskehandleren.

· Evnen til at håndtere og tilberede fisk –fra de er hele med skæl, skind og ben, til de lander på tallerkenen.

· Ny inspiration til dit fiskekøkken, herunder også tilbehør, saucer mv. Du får dagens opskrifter med hjem.

· En overdådig middag i godt selskab.

· Omsorg fra værtinder og opvasker undervejs, så du kan fokusere på madlavningen.

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Tirsdag den 6. januar 2015 fra 17.00 - 22.00
HVEM: Madhusets kokke

Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.